Chord Gitar Ra Masuk – Ndarboy Genk: Tulung Kekono Wektu Nggo Nglalekke

15 views 6:49 am 0 Comments Mei 9, 2024

Simak chord gitar lagu berjudul Ra Masuk lengkap dengan lirik lagunya. Lagu Ra Masuk yang dibawakan oleh Ndarboy Genk dirilis pada 30 April 2024. Dm F C G

Sing tak bayangke F Ra koyo kenyataane Em Dm Sing tak pikirke kowe G C G Malah mikirke liyane Opo wis ilang Dm Em F Opo kowe wis ra sayang Em Dm G Guyon guyonan, tangis tangisan Opo ra kelingan? Em F G Aku slalu ono, ngancani Em A Ngusap banyu motomu sing mili Dm G Sampun kulo mboten kiyat C Dadi papan sambat

G Tulung kek ono wektu nggo nglalekke Em Am Ojo kesusu aku mbok tinggalke Dm G Durung pingin pisah aku isih pingin crito C Senajan kowe sing salah C Aku sing njaluk ngapuro G Gusti paringi kulo kekuatan Em Am Ngadepi polahe sing koyo setan Dm G Tapi piye maneh aku pancen isih sayang C Aku cen kedanan Fm C F Fm G Am

Dm Am G/B Makbreng wangine parfummu C G F Em Iseh nemplek nang atiku Dm Am G F Durung ilang tatune ra ono obate G C Mung kowe yo mung kowe G Tulung tulung kek ono wektu nggo nglalekke Em Am Ojo kesusu aku mbok tinggalke Dm G Durung pingin pisah aku isih pingin crito C Senajan kowe sing salah C Aku sing njaluk ngapuro G Gusti paringi kulo kekuatan Em Am Ngadepi polahe sing koyo setan Dm G Tapi piye maneh aku pancen isih sayang C Em F G C Em Aku cen kedanan aku cen kedanan F G C Em F G C Em Wedi yen kelangan aku cen kedanan F G (C) Wedi yen kelangan

Artikel ini merupakan bagian dari KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Tag: , , , , ,

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *